LICOR MARIA LLUÏSA

herba maria lluisa Aloysia triphylla 2

El licor amb la planta de la Maria Lluïsa, és refrescant i un bon digestiu.

maria lluisa

Ingredients:  100 fulles de Maria Lluïsa.

2l. d’orujo de 45º.

10 claus.

10 fulles de sàlvia.

5 branques de romaní.

la pell de 10 llimones.

2 branques de canyella.

1l. d’aigua.

500 a 900 gr. de sucre, segons us agrada més o menys dolç.

Elaboració:  Afegir en un recipient de vidre tots els ingredients, excepte l’aigua i el sucre. Tancar el pot i deixar una setmana a sol i serena. Barrejar després l’aigua i el sucre i afegir-ho amb la resta d’ingredients. Deixar reposar tot junt durant 1 mes i seguidament filtrar-ho, envasar-ho i refrigerar.

Molt adequat per després dels àpats copiosos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>