RECEPTA PER PICA PICA

IMG-20171202-WA0030

Benvolguts amics,

Avui us passem una de les receptes que fem en aquests tallers de desembre.

Els que l’heu provat, ja sabeu, és fàcil i deliciosa, i pels que no podeu venir poseu a la pràctica…

Ens dieu que us ha semblat.

ROTLLES PER PICA-PICA

Ingredients:        Pa de motlle.

Salmó fumat.

Formatge per untar a les fines herbes.

Ortigues.

DSC_0007 (2)  DSC_0015 (1)  DSC_0004 (1)

Preparació:  Agafar el pa de motllo i aplanar-lo amb el rodet de la cuina,. Untar amb el formatge i posar-hi una lamina de salmó fumat i unes fulles d’ortigues que prèviament haurem escaldat. Després ho enrotllarem tot junt i embolicar –ho amb un paper film com si fos una botifarra.

Es posa a la nevera i es deixa unes hores (5-6) i al moment de servir es treu el paper film i es talla a mida canapè.

Bon profit!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>