TASTET

COCA

COCA AMB ESPURNES DE FLORS DE SAÜC

INGREDIENTS:        3 ous, 150 sucre, 200 ml de nata per muntar, 200 gr. de farina 2 pols de sal, 1 sobre de llevat, trossets de xocolata. Per decorar i menjar: unes quantes floretes de saüc i sucre cremat en bola per enganxar

ELABORACIÓ: Primer batre els ous i el sucre, i després va seguint amb tots els altres ingredients, la xocolata al final de tot. Al forn calent a 180° i durant uns 25 mn aproximadament. Un cop feta s’hi afegeixen les floretes que s’enganxaran amb el punt de sucre cremat amb bola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>